minikalas

Lördag eftermiddag, solen skiner och fåglarna kvittrar (kanske..)
Och vad gör jag mitt nöt? Jo jag sitter inne! Håller ifs på att baka, inte så bra om jag springer ut för att sedan komma tillbaka och se att huset brunnit ner ^^
Menmen. Ikväll blir det minikalas med mormor och morfar eftersom de avundsvärda pensionärerna åker på semester när jag väl fyller år. Tänk om man hade det så bra, haha.
Nu har jag inte tid med detta mer :D

läxfri!

Hohoho, jag är inte bra på detta :D
Fredag eftermiddag, efterlängtat. Läxfri för första gången på 100år känns det som.
Extremt skönt, och bara så att alla vet så kan jag inte spela gitarr :)
Hoppas på något kul ikväll, men inte gått så bra hittills. Så kan det vara ibland.
Imorgon ska jag baka! Ska göra en tårta/paj men någon citronsak och hallonmaräng, vi får se hur det går. haha
Sen kommer mormor o morfar, minikalas med dem
Gillart' !

torsdag

dagen började med att jag fick veta att gammelfarmor gått bort.
det var inte kul och känns konstigt, men hon ville inte mer så det var väl bäst.
vila i frid <3

sen fick jag plugga, vilket är helt idiotiskt att man ska behöva göra på ett lov. Hatar skolan just nu.
På kvällen blev det dans, efter det skulle vi hem till Louise (dansläraren) men hennes hund hade löss så det sket sig xD
Åkte hem och åt nötter :)
Andra detaljer är inte så viktiga för folk ;D

Inte den bästa dagen precis.


onsdag

Igår var det lazerdome med folk. Andra gången för mig och jag var lika dålig som förra, men det skiter jag i för jag hade kul ändå! Vi blir ägda av några småttingar, vilken egentligen är ganska  pinsamt och borde inte berättas.
Efter det skulle jag dansa, men när jag väl hade bestämt mig för att vara en tuffing ( HAHAHA ) och skita i det fick jag veta att det inte var nått. Bra det! Så vi gick hem till patricia. Det slutade med att vi bakade hallonpaj vid 10-tiden, vilket var helt perfekt planerat eftersom min buss gick 20 över. Så när jag skulle gå var pajen äntligen klar, hoppas den smakade ;D

Idag var jag på röda korset. Köpte kläder för 65 kr! Helt sjukt när man tänker efter, hade jag köpt liknande kläder i vanliga affärer hade det antagligen gått på minst 400kr. Och det är inga äckliga, fattiga, söndriga, illaluktade kläder som många verkar tro, de är i bra skick.
Efter det åkte jag hem till moster och fikade, även där hittade jag lite kläder :p
När jag kom hem började jag och mamma diskutera hur jag ska göra med mitt rum. Jag har sagt i snart ett halvår att jag ska måla om och fixa men det har fortfarande inte blivit av, duktigt felicia! Men nu kanske det snart händer!
Det hela slutade med en total ommöblering som jag hittills är nöjd med.

Jag vill se filmen Rent, men var katten finns den?!

bambam <3

söndag

 

Skönt att det äntligen är lov, känner att det behövs ;)
I fredags var jag med emil på smygpremiären av Rent. Den var mkt bra, speciellt andra akten. Jag har inte sett filmen än, men ska väl ta och göra det snart. Tack emil!
Igårkväll åt jag grillat med familjen och fredrica , sjukt gott och vädligt saknat! Har ju inte ätit det sen i somras. Det såg mysigt ut med grillen mitt i snön^^ Sen blev det till att umgås och äta annanas. Tittade även lite på melodifestivalen som inte är jättekul, men det var trevligt.
Idag var jag och fredrica nere vid dammarna och åkte skridskor. Det var första gången på 4 år för mig så det var väldigt kul! Trillade en gång, men det gjorde jag så snyggt så det räknas inte ;D Kom gärna hit och ta en runda på isen med mig, haha.
Nu behöver jag massa ny musik. Sitter med youtube i högsta hugg, vilket är ganska jobbigt till slut. Så ge mig :D


torsdag igen!

Nu är det exakt två veckor sen jag skrev och kommer inte ihåg så mycket av vad som hänt så skiter i det :D
Eller.. helgen vad kul!
På fredagen åkte jag till malmö, där träffade jag folk och byggde sandslott. Helt normalt och kul. På lördagen träffade jag först joy och filip som var mkt saknade! Sen kom emil och jag var med honom, filip var med tills han skulle hem. På kvällen blev det bio. Där såg jag en konstig sak som jag ville springa fram och peta på! Saken kallas malin och var SUPERsaknad. Vi såg "i taket lyser stjärnorna". Jag hade inte läst boken och hade inga förväntningar, så den var bra!
När jag och emil gått hem igen kollade vi på bolt xD somnade nån gång.. På söndagen väckte jag emil och sen kom malin. Vi gick ut tills emil skulle hem, efter det fortsatte jag och malin framåt. Där framme var Humla, trevligt att få träffa den saken ;D det blev ballong-smällar på McD och flygplans-kastning på triangeln.
Denna veckan jag jag inte gjort annat än att plugga och sova, är helt slut och längtar såå tills skolan är slut imorgon!

musikalen rent imorgonkväll med emil!

RSS 2.0