Upptrappning...

Siesta, oh Siesta jag älskar dig redan! Taggad till tusen för de kommande dagarna, även om vädret kommer suga sten. Nu har jag väntat i ca 360 dagar, imorgon är det dags. Nu kör vi!

(Idag var en vanlig grå tisdag, det enda coola var väl att min klocka gick fel så jag vaknade en timme sent och att jag frivilligt valde fotboll på idrotten. Jag och tre tjejer till, resten var coola killar)



HARE!

Beautiful Sunday och en grå himmel

Underbart att det äntligen blivit varmt, även om det då och då regnar och åskar. Hade grillkväll med tre mycket bra personer i fredags, grillade under tak och åt inne men när det slutade regna gick vi ut en runda. Var uppe i stan och träffade pojkarna. Vaknade upp till underbart väder, det blev våfflor till frukost hos Rebban!

Lördagkvällen spenderades med Alle, jag åkte inlines för första gången sen jag var ca 10 år.. Gick bättre än väntat, trillade inte en enda gång!

Nu har jag kommit hem från Alle, sitter och väntar på att en bra film ska komma flygande så jag kan mysa ner mig i soffan, kan inte tänka mig något bättre för tillfället.



spring för livet

Siesta närmar sig med storsteg och vädret ser lovade ut. Underbart, längtar som LALALLALLALA. 
Bra musik, bra väder (?), bra stämning och underbart folk, kan det bli mer rätt?

Idag var det vackert väder, sånt får oss att dra på smilbanden! Sprang coopers för första gången i mitt liv idag, gick hyfsat. Jobbigt att vara mindre än en minut från vg men det är smällar man får ta. Kände mig som en bra människa när jag fram mot kvällen tog mig in till stan och dansade 1,5 timmar också. Klapp på axeln Felicia.

Nu ska jag mysa mig ännu längre ner kudden med min kiwi och njuta av tanken på sovmorgon och sluta kvart över 11 imorgon. HA DE!

ONCE

Filmen jag och pappsen såg hette Once. Jag har sett den en gång innan. Den gången tyckte jag den var dålig, dålig, dålig. Jag bestämde mig för att ge den en ny chans p.g.a att pappa ville se den. Så men låga förväntningar och förberedd på det värsta tryckte jag på play. 

När man var beredd på att den var budgetfilmad och inte alls skulle vara som P.S I Love You var den riktigt bra. För min del var musiken det finaste med filmen. Handlingen var också ganska bra och dialekten är underbar, Irländska. Så jag blev riktigt chockad, nu har Glen Hansard en given plats på Spotify.



week after week.

Äh, jag är dålig på att blogga..

Konserten blev bra, taggade till med kaffe och kaka. Myyysig stämning och mestadels bra musik. Om ni undrar.

Långhelgen kom och gick, var i Malmö med Måns och shoppiloppade lite. Bl.a en tröja jag tittat på 3-4 gånger men aldrig köpt. När Måns övergav mig för bättre sällskap (hihi) åkte jag till pappa. Hade en mycket mysig tid med honom. Tittade film, gick på secondhand, åt toast med choklad (inte så läskigt som man kan tro) var på bio osv. Tillbaka i Kristianstad, på lördagen, träffade jag Bella och Fanny. Nanade hos Fanny och hade en supermysig start på söndagen. Vi tog cykeln in till city och skulle sola. Synd att automat***skapet inte ville ta mina pengar så jag fick 10 minuter. Inte mödan värt.

Sedan tog jag mig till Emil och var med på hans kusins kalas, man tackar inte nej till kakor. Trevligt värre och på natten sov Måns här. Idag är jag trött, inte han. Han sov hela natten, jag sov halva. Det är inte rättvist men jag är glad ändå!

Fredag, o fredag

Skolveckan är slut och jag ska snart in till stan för att gå på Mia och gängets välgörenhetskonsert. Just nu är jag inte det minsta taggad, hade bara velat krypa ner under täcket och dö resten av kvällen. Förhoppningsvis piggnar jag till i de friska vindarna, hihi. Konsterten i sig kommer säkert bli kunggung, duktigt folk de har fått dit.

Efter konserten ska jag bege mig till Fanny, sover där i natt eftersom vi jobbar imorgon. Jobb på söndag också, så på måndag är jag rik!



Let's go trötter!

tips:

Tappa inte mobilen bakom sängen när den ringer kl 20 över 6.

valborg + extra

Valborg blev riktigt trevligt, jag hade fasat för det värsta. Förfest hos Amanda, hatten av för henne. Senare bar det av till lokalfest i Ringelund. Trevligt värre tills vi började dra oss hemåt och insåg att mina vänner fått saker snodda. Sånt är så onödigt, drar ner stämningen på hela kvällen! Hat åt idioterna som tog sakerna!
Fler idioter var det på bussen hem. För det första var den överfull men polis och fältare var där och höll koll. Folk stod och bankade på rutor och tryckte på varje hållplats, till slut satte sig chauffören demonstrativt och läste Metro tills folk skärpte sig. Skön taktik, haha. Efter det gick färden helt ok. 

Under hela festen var det en hel del poliser som kom och kollade till stället. Folk kan tycka det är jobbigt, men det är faktiskt bra. Folk höll sig lugna och vi slapp oroa oss för en massa bråk. Tummen upp för trevliga poliser!

Idag var jag med Alle, krängde pizza, snackade skit och glodde på film. Senare begav vi oss till Filip för att umgås med folket och titta på ännu mer film. Vänliga som människorna är cyklade de från Hammar till stan enbart för att jag skulle slippa ta bussen. Då log jag.

Nu måste jag börja tänka på refrängen, imorgon är det dop för lille Edvin så ska gå upp vid halv 7.

Sov gott!



RSS 2.0