NU!

Nu nu nu nu! NU är det bara några timmar kvar, hehe. Sen bär det av till värmen
Ska försöka sova några timmar nu..
Hörs när jag är hemma! 
<3



It's all on me, bjuder på en "härlig" sommarbild..

bomtjabom

Jag insåg precis att jag behöver fixa designen på min blogg, det får bli ett senare projekt :)

Spenderade helgen hos pappa i Malmö, lördagmorgonens frukost-buffé på Cafe Kungsgatan var helgens mysigaste. Rekommenderas. I övrigt gjorde jag inte alltför mycket, sjöng lite och tittade på film. Jo, jag lagade mat! Händer inte så ofta men god blev den, kycklinggrytan.

Nu sitter jag och längtar tills om ett dygn, då är jag på väääg! Åker till Egypten, ska bli underbart att slippa den här snön, kylan och mörkret. Har nästan packat klart, eller.. jag har inte fått ner det i väskan än så allt jag ska ha med mig ligger på golvet. Jag kallar det konst :) 
Jag har bara ett STORT problem. Jag har ingen musik. Det blir till att lyssna på gamla godingar hela resan, sånt som legat på datorn sedan forntiden. Kan bli riktigt spännande.
Med eller utan musik, jag längtar ihjäl mig nu!


Cypern 08

utmaning.

Nu när jag ändå är igång.. 
Den legendariska Bengan utmanade den legendariska Loffes "bas-pose". 
Så vad tycks, är Loffe på väg ner från tronen?
(Man får låtsas att Bengan håller i en bas)



hej min pudding!

Det blev en liten pojke <3



Igår hade vi håltimme XXL innan vårt besök på tingsrätten. Då hade jag, Fanny och Alexandra fettis-fika hos Fanny. Chokladpudding med grädde på en torsdag känns ju riktigt högtidigt.
Tingsrätten var ganska intressant, men kändes lite elakt att sitta och titta på när någon gråter.. Och vi fick ju aldrig veta dommen. Som att titta på en bra film och stänga av precis innan slutet. Tack för det :)

Idag var jag på Gittes och köpte tyg till mormor. Hon ska vara snäll och sy kuddfodral till mig. När jag kom hem ägnade jag en bra stund åt att sura över snön som kommit/kommer/ska komma. När tänkte det sluta!? (Tydligen inte på ett bra tag) Malmö i helgen kommer bli jobbigt, tågen kommer vara sönder och försenade och allt annat de kan vara, lika bra att ta taxi direkt. Fast nu ska vi ju vara positiva!

Lov lov lov lov snart! Och resa, mums!

Näst på listan: sova

Godnatt!

Bebisen

OCH JAG HAR PRECIS FÅTT VETA ATT I NATT FÅR JAG EN KUSIN! :D 
En gullig liten snuffeluff som jag ska lära alla hemskheter jag bara kan! 
Eller gosa med i alla fall. Lycka till Helena <3



Sweet Valentine

Den här helgen har varit underbar. Faktiskt.
I fredags åkte jag hem på min mega-håltimme, fikade och målade om mitt rum med hjälp av moster, så nu är det vitt på väggarna. Åkte tillbaka till skolan och hade spanska, åkte hem igen och fixade det sista på rummet. På kvällen skulle Mia och annat trevligt folk ha lite fest efter att Tim och Fjonk spelat i Höör. Jag hann inte med till Höör, men blev lyxigt nog medbjuden och hämtad till festen. Tanken var att dygna i klubbstugan men nannade hos Fredrica. Extremt härlig kväll med galna människor. Tack för det!

På lördagen (igår) vaknade jag upp hos lilla Fredrica, åkte hem och dog en stund. Sen var det bara att göra vid sig igen och bege sig till Måns i några fina timmar. Kvällen ägnades åt att vara dealer när Mammsen&Co spelade poker och att titta lite på melodifestivalen. Det sista skäms jag över! Jag kan lugnt medge att melodifestivalen suger! Bara så vi har det klart.

Idag var det, som de flesta vet, Alla hjärtans dag. Min börjades med att åka land och rike runt (till Jysk och mormor) för att kolla på saker till rummet och hämta resväskor (!). Jag var på Jysk 3 gånger idag! Utan att överdriva. Till slut kunde killen i kassan mitt namn, så ska det vara.. Nu har jag i alla fall köpt:

Säng
Överkast
Kuddar
Gardiner
Spegel

Lägger upp någon bild senare. Måns kom hit lagom för att hjälpa till att bära in sängen, fint det. Det blev ingen bäddsoffa, jag ville ha en mjuk och mysig säng. Som sagt, Måns kom hit. Vi åt pizza, tittade på tv och hade allmänt mysigt. Lite smörigt ( men självklart gulligt!
) att vi varit tillsammans en månad idag, på Alla hjärtans dag :) Puss på det.

Som det perfekta avslutet på den 14 februari ska jag nu gosa ner mig i min nya säng och titta på The Notebook
Lovely <3

~

Torsdag kväll och jag är extremt sugen på en myskväll framför tvn. Istället får jag städa rummet eftersom vi ska måla imorgon. Var och tittade på en bäddsoffa idag och jag tvekar mer och mer på att jag verkligen ska ha det.. Det hade varit snyggt på rummet men njaa, vet inte. Vi får se, ska tänka över det i helgen. 

Insåg precis att jag inte har tid att sitta här och skriva, får se om det hinns med imorgon istället!
<3

Back on track!

Inte har väl jag varit oaktiv? Börjar dock på ny kula nu utan onödiga summeringar.

Måndagkväll och jag sitter med papperstussar i näsan (sånt man inte ska berätta egentligen? Nu gjorde jag det i alla fall). Sitter och lyssnar på massa härlig musik och gör egentligen ingenting. Längtar tills på fredag då jag äntligen ska måla om rummet, det blir vitt nu.  IKEA på lördag och köpa min bäddsoffa, om mamma är frisk. Den stora frågan är hur det kommer gå för mig att ha bäddsoffa, kan ju garantera att den aldrig kommer vara bäddad. När den väl är köpt och ihopsatt börjar det riktigt roliga, att fixa detaljerna. Längtar som sagt. 

Nu ska jag slänga bort fettot och gosa ner mig i täcket, godnatt! <3




RSS 2.0