storm

Ja, alla kommenterar ju den här blåsten vi har så jag ska väl inte vara sämre. Känns som att hela huset ska blåsa iväg, kan inte minnas när det var så här sist. Det har regnat hela dagen och jar har varit hemma från skolan. Lagom positivt.

På dansen igår fick vi veta att ännu ett plagg ska av på söndag. Haha, så i slutet av vår uppvisning kommer jag dansa i byxor och sport-BH. Kul med alla mormorar mor morfrar ;) Så ska det vara!

Nu ska jag återgå till TVn!


vilken härlig dag

Ojojoj, jag börjar bli riktigt bra på det här med att uppdatera. Synd bara att det inte är speciellt intressant att läsa, haha.

Idag har jag gått i skolan tills det var nattsvart ute (16.15) Känns verkligen som att man ska hem, borsta tänderna och nana. Tyvärr skulle jag göra något helt annat idag,nämligen plugga. IDROTTSPROV! Jag menar, jag kan förstå beep-test, coopers-test och allt de hittar på, men prov på 26 sidors träningslära känns för mig lika motiverat som att be mormor sticka vantar för att jag ska ha något att äta när jag cyklar baklänges till Afrika.
Alltså inte så motiverat. Det är dock inget som hindrar läraren, så det var bara att plugga på. Har dock valt att inte plugga in vad musklerna heter på latin (krävs för MVG) så det betyget kan ju lägga sig under en sten.
Skit i det, nu är det färdig-idrottat för dagen!

Imorgon ska jag fika med söt-Mia och söt-Emme. Det ska bli mumsmums. Efter det blir det dans as usual, fast extra länge eftersom vi har uppvsning i helgen.

HELGEN!!!! Den kommer bli bäst. Det är äntligen dags för den efterlängtade Lars Winnerbäck-konserten. Det kommer bli så fint, så fint.
Ska även gå på bio kanske, och så är det då uppvisningen. Som man säger, vila kan man göra i graven.

Nu ska jag dock nana en stund, vill ju inte somna i kakan imorgon!

*

Idag har jag en väldigt slapp dag framför tvn med datorn i knäet (kalla mig nörd).
Senare ikväll är jag ensam hemma med mammsen så vi ska titta på film och äta fruktsallad. Mumsmums!
Vilken film vi ska se är dock ännu oklart. Jag får väl hoppa ur pyjamaskläderna och ta mig upp till macken och hyra något :)
Sålänge ska jag försöka tigga till mig fjärrkontrolen jag tydligen förlorat makten över..
SES!


Klart jag kan vara söt,
jag vill bara inte :D


julmys fredag den 13?!..

Idag blev det äkta fredagsmys med Rebecca ( ja, hon är tvingad att vara med mig. samhällstjänst you know).
Våra planer gick ju rätt åt skogen, vi skulle äta hos henne, sen åka till mig och baka lussekatter och titta på Greveholm.
Tyvärr var min VHS sönder och vi orkade inte baka lussekatter med. Gjorde knäck och kola hos Rebecca medans vi så smått började lyssna på julmusik istället. Sen blev det blir Bert och andra gulliga program. Juldrogandet får vänta lite till då.

Helgen kommer bli myspys rätt igenom, ta det lugnt och verkligen njuta av ledigheten. Titta på film med mammsen imorgon och kanske börja planera rummet lite smått.
Hade skrivning i aulan på 3,5 timmar idag. Inte så jobbigt som jag trodde men ändå extremt skönt när den var över. Skulle skriva om hjältar. Gick nog inte speciellt bra, men blir väl ett G i alla fall..
Mitt under skrivningen började det snöa. Det var så sött, alla slutade skriva och blev som små barn. "Titta, titta det snöar!" Det varade bara någon minut, men fint var det. Tänk att man fortfarande kan bli så uppspelt över snö? Underbart.
Efter det hade jag spanska. Brukar försöka gömma mig längst bak, men eftersom det aldrig funkar och läraren tycker jag är heelt efterbliven (vilket är sant) provade jag idag att göra tvärtom. Jag satte mig längst fram, ni vet bänken 1 meter från lärarens ansikte? Han tyckte nog det var skumt och verkade nästan lite obekväm med det. Funkade dock för mig, jag var med mer på lektionen men han frågade inte lika mycket eftersom han nästa tittade över mig när han såg ut över klassen. (och nej, det beror inte bara på min längd ;D )

Nu ser jag att Rebecca lyckats somna mitt i mitt skrivande. Gullig är hon, ska visa sen! Hon har en tendens att göra så, somna framför TVn. Som en annan farfar.
Det gillar vi, men som man säger.. "För mycket av det goda".
Så jag har väl inget val, ska väcka henne!

Mohahaha <3

tamdadam

Tillbaka hos Rebecca efter dagens första (och enda) lektion. Emma och Mattias joinade oss, hehe.
Blir väl till att plugga lite idag, skrivning i aulan imorgon. TAMTAMTAMTAAAAAM!
Nu har jag inget kul att skriva så låter bli,
Godmorgon!

pop it!

Onsdag-kväll och jag sitter och myser hos Rebecca. Tittar på film och äter popcorn, är det inte underbart?
Hon och Mattias kom hem till mig idag, sen åkte jag med henne. Blir till att nana här.
Igår sov Mia hos mig, trevligt det med. Hade minifest med chips, cola och film (jag är nyttig, lovely)
Imorgon har jag EN lektion, 45 minuter. Känns ju aningen onödigt men samtidigt gött. Det bästa är ju att Rebecca bor 5 min från skolan :) Efter det blir det nog lite plugg inför fredagens uppsats.
Nu ska jag ägna mig åt "17 again" och min sessi.

Sleep tight


a part of me 'til the day I die

Mh.. Helgens bästa var helt klart konserten med Tingsek (bästa på turnéen enligt honom också ;D ).
Underbar musik och han är en sjukt trevlig person!
Efter konserten skulle jag åka med Ea hem, vilket gjorde att jag fick vänta backstage medans han packade ner. Så stod och pratade med folk från bandet coh förbandet. Men Magnus Tingsek var ändå nr 1, mysig person om någon! Hoppas jag kan se dem snart igen.

Slänger in några bilder, blev ju ett antal ^^
Orkar inte redigera och pyssla, får bli orginal.
Enjoy


Vi kallar dem Förbandet :)














Den flickan var galen x)




Ea is IT!






Var ju bara tvungen att ha med gullebilden! Har dock
ingen aning om vem den skägg-mannen är ^^
(Hoppas du tycker det är okej att jag lägger ut denna
söta bild på dig iaf)


Favoritbild från kvällen!
Ea bara: jo men nu måste vi ha en bild på er!
Kanske inte bästa inställningarna,
men det kan väl inte han hjälpa.
Love it anyway.

Oh, how I love

Var jag bäst idag på volleybollen? Nej självklart inte, men det gjorde inget för jag hade kul och vi vann 3 av 4 matcher ändå. Slutade kl 11 eftersom vi slapp lektionen efter turneringen. Så kan väntade i stan med lite olika folk på att Mattias skulle sluta. Fikade med honom i lite över 2 timmar, sen kom Mia och Kajsa och vi satt kvar en timme till.
Efter det gick vi (minus Kajsa) runt i stan lite. Eftersom lilla Rebecca är sjuk passade jag på att pyssla ihop en liten överraskning till henne. Köpte en muffins och skrev en "Krya på dig"-lapp, ställde det utanför hennes dörr, knackade och sprang iväg.

Tyvärr hörde hon inte knackningen, så jag fick ha Mattias till att ringa dolt och säga åt henne att öppna dörren. Till slut lyckades det, då blev hon glad! Eftersom fiket inte kunde ta kort på mindre än 25 kr fick jag bjuda Mia och Mattias på varsen kaka ochså, så blev alla lyckliga.

Nu tänkte jag passa på att mysa ner mig med gose-filt och tända ljus en stund. Var mysigt när man vaknade imorse och tittade ut över en helt snötäckt gräsmatta. Tyvärr var det bara slask och vatten på framsidan och i stan, men man ska vara glad för det lilla.

Imorgon bär det av till Malmö igen. Ska få se pappsens nya bostad, hehe. På lördag ska jag på konsert med Tingsek, får se om jag kan få någon OK bild, längesen jag fotade nu..

Nu blire mysa av!
<3


Det syns tyvärr inte så bra, men detta är en finfin bild
jag och Mattias ritade och lämnade på Nostalgia. Det står
"Tack för fikan" och jag tror personalen blev glada av den.


Måste vara dagens snyggaste reklamskylt

kamelkamera ><

ILSKA mot min kamera! Skulle lägga in snygge-bilder från i lördags och såkalrt vill den inte släppa iväg dem. Så det blir inget med det. Får väl berätta lite istället då.
Kvällen började bra, utklädd till Harry Potter och redo att festa! Sen lånade jag ut min moped och alls var åt helvete någon timme. Moppen stannade in the middle of nowhere och mina vänner kunde varken ta sig fram eller tillbaka. Det slutade med att de fick springa till Mia med den. Lite komiskt såhär i efterhand, men inte just då xD
Efter det var det bara att sudda bort den sura minen och tagga till! Resten av kvällen var toppen, stort tack till Mia.
På morgonen (efter att ha sovit 2 timmar) skjutsade Mia mig till jobbet.. Eftersom min moppe som sagt inte funkade.. Där satt jag och sov mellan de 10 kunderna. Nej, jag låg inte mellan dem medans de ville gå iväg och spela golf, ni fattar :)
När jag väl kommit hem slängde jag mig på soffan och sov till kl 7! Underbart givande dag.

Tillbaka i skolan var allt som det skulle vara. Hade ett historieprov igår, med 2 frågor! Liksom whaat!?
Kunde i princip ALLA fakta-frågor, så får vi TVÅ frågor där man ska resonera! Släng dig i väggen Åsa :)

Idag var det bio med skolan, Die Welle. Hade sett den innan, faktiskt en rätt bra film. Den har ett viktigt budskap..




Imorgon är det dags för volleyboll-turnering och jag anmälde mig frivilligt. Varför, vad är det för fel i mitt huvud?! xD Hahaha kommer skämma ut mig totalt, men det är bara extremt gulligt.

Nu ska jag dra mig tillbaka, sov gott!

/felle


RSS 2.0