..

Den här dagen har varit kaos! Vår nyårsfest är inställd så får lägga energi på att fixa det. Samtidigt skulle och Emma försöka oss på Kristianstads mellandags-rea.. Hopplöst och meningslöst, detta är sämsta rean på länge! Efter ett tag satte vi oss och fikade istället. När vi skulle gå råkade "någon" välta ut ett nästan fullt glas latte över sitt ben, bordet, golvet och skinsoffan :) Personen skrattade en hel del och folk tittade på henne/honom/den :)
Det gulliga var att någon timme tidigare hade en annan (helt okänd person) gjort ungefär samma sak nått bord bort och den tidigare nämnda "någon" tyckte detta var ganska kul. Tji fick hon/han/den :)
När jag.. eller jag menar "någon" sa till tjejen som jobbade sa hon "okeej..jaja, jag fixar det.." sen fortsatte hon prata med sin kompis. Inte "någons" problem längre, men kul för de som satt vid borden bredvid?..

Det var dagens mest spännande händelse. Jag har även färgat håret, hurra hurra..
Nu ska jag mysa ner mig i soffan ett tag. Imorgon blir det stan igen, säg en dag jag inte är där.. Haha men det blir säkert mysigt, ska försöka planera nyår lite.


LW, glädje och trygghet <3

jao..

Nu är julstöket över och istället fylls stan med galna mellandags-shoppare. Jag ska med göra ett försök imorgon, känns dock hopplöst. Julsen var mysig, finns inte så mycket mer att säga :)

Just nu är jag måttligt irriterad, för när jag väl orkar gå in på Viasat.se för att titta på film har jag såklart fel lösen! Så inget filmtittande för mig ikväll inte, om jag inte sätter mig och tittar på nån gilm jag sett 100 gånger.

Jag har faktiskt inget vettigt att skriva, så skiter i det :) Får ta det imorgon när jag är lite piggare. Ha de!

dan före dan före dan före dopparedan!

Trevlig helg, allt blir mycket mysigare med snön! Fest på magasinet i fredags med förfest hos Alexandra. Smått kallt att gå, annars var det trevligt. Lördagen skulle ägnats åt Bella men eftersom det knappt går några bussar här ute på landet fick det bli en hemmakväll. Fikade med Bella igår istället och efter det åkte jag och Mia hem till Tim. Filmkväll plus en tur till pulkabacken. Drog med Fredrica. Det var INTE varmt med tanke på att jag inte var klädd för att leka i snön, att bara ha jeans i -11 är inte att rekomendera :)

Idag skulle vi gått på julavslutningen på vår gamla skola, men det orkades inte. Jag gick dit senare fär att åka snålskjuts med skolbussen. Snackade en stund med mina gamla lärare, mycket trevligt. På ett sätt känns det som en evighet sen man gick där, på ett annat sätt som att det var igår. Man kan kommit in så fort i "gymnasielivet" med nya vänner, nya rutiner osv. På lilla Önnestad känns det som om allt är detsamma, även om mycket ändrats. Jag känner de lärarna så väl och kan verkligen vara mig själv med dem. Det kan jag på gymnasiet med, men med Jörgen kan man vara precis hur barnslig man vill.
Jaja, livet går vidare men det var en trevlig stund!

Idag ska jag försöka dra med min bror ut i snön en stund, sen kanske hinna in till stan. Får sätta fart här nu!


Pulkagäng minus fotografmia


avslutning, tralala.

Gårdagen var mestadels trevlig. Eftersom det var första dagen med snö på skolgården passade Loffe och Filip på att bära ut mig och försiktigt lägga mig i snön, sedan mula mig. Det var inte alls kallt.

Efter skolan gick jag med pappa i stan, lyckades införskaffa alla julklappar så nu slipper jag stressa med det :) När pappsen skulle hem åkte jag till Måns. Det lilla roliga med det var att när jag skulle hem skulle jag ta sista bussen och när jag har 20 meter till busshållsplatsen kör bussen förbi.
Var gör man i ett sånt läge när man måste hem? Jo, man börjar vandra/springa in mot staden. Hade lite mer än 20 minuter på mig och var tvungen att hinna med min buss. Som tur var stod det en buss som gick till resecentrum på någon hållplats så kunde hoppa på den. Det var en upplevelse, tänk vad vår lilla stad har för otroliga äventyr som ligger på lur :)

Idag är det skolavslutning som gäller.. Eller, i alla fall i 15 minuter sen ska jag iväg och få min tandställning.. Drygt att jag fick just den tiden, enda gången jag faktiskt vill vara i skolan. Efter det blir det lunchbuffé på Rosegarden verkar det som, mysigtmysigt.

Kvällen ägnas åt julklappsbyte och fest, det gillar vi.

Nu ni alla glada! Nu ska jag mysa ner mig framför TVn en stund :)


haha nörd-halvfjortis-oseriös bild men det är den
sista någonsin på mina icke vidgjorda tänder, så
titta noga ;)
 

/felle

snösnösnö

Åh, äntligen har vintern fattat galoppen! Det snöar för fullt här ute och det börjar så smått lägga sig som ett tunt tunt täcke över gräsmattan. Vågar man hoppas på en vit jul? Det skulle vara underbart mysigt.

Idag hade vi terminens sista prov, snart kommer ett välbehövligt lov. Provet gick nog ganska mycket åt helvete, men det får bli som det blir med det. Ikväll ska jag till mormor och äta god mat eftersom hon fyller äldre idag. Jag fattar inte hur hon kan vara så pigg, tror bannemej att hon har bättre kondition än mig. Fräckaste mormorn, älskar henne :) Efter det bär det av till dansuppvisning på sommarlust. Jag kommer göra bort mig totalt för jag fick ändra en del på treeeningen igår. Antagligen hamnar även denna uppvisningen på facebook, så vi håller tummarna för mig gott folk! När vi dansat klart blir det fika, och vem bangar en fika liksom?! Inte jag iaf.

Snart är det ju jul, och nu när snön börjat falla på plats känns det ganska mysigt. Får bli en ny plåt lussisar snart, de andra är slut. Det där med julklapparna.. Det har dock tappat gnistan lite. Visst är det fortfarande fint med paketerna under granen och fortfarande kul att kolla runt i stan. Skillnaden ligger i att nu vet man (iaf jag) vad som finns i nästan varje paket. När man var liten satt jag i princip och dreglade på paketen av nyfikenhet, nu är det några små fina kuvert och askar. Självklart blir jag glad av det jag får, men paketöppningen är inte längre julaftons höjdpunkt. Det är kanske bra, att fokus ligger på sällskapet istället?
I alla fall så känns det som att det kan bli en lyckad jul och för att tagga ska jag nu gå och öppna dagens lucka!

Ha det bra alla glada snögubbar!


sassy girl

Hemkommen från Rebecca nu, trött som ett..!
Mysig kväll med flickorna från klassen igår. Åt på Peking (De var så gulliga och möblerade om halva vången för att 14 flummiga tjejer skulle få plats :P Tack! ) sen vidare till Hemmakväll där de hade extrapris på naturgodis, HUR UNDERBART ÄR INTE DET? Kvällen avslutades med Idol och annat fint hos Monica from the hood.

Vaknade upp med Louice hos Rebecca "imorse". Gullungen gick upp och fixade frukost till oss, gjorde scones och varm choklad. Kan man vara gulligare? Gott var det minsann också.

Ikväll blir det fest i Kiaby. Lussevaka, sikket påhitt va. Just nu skulle jag hellre lägga mig, men det blir kul.
Morgondagen ska ägnas åt nada, inget och nothing!

Ha det gött!


lussisar!

Slapp dag i skolan idag!
Glömde skåp-nyckeln hemma, så beslagtog halva Alexandras skåp. Första lektionen var det glosförhör och "läsning". Läsning innebär att inte göra något. Nästa lektion var matten, som idag även den innebar att inte göra något ( vettigt ). Nästa punkt på listan var svenska. Eller kanske historia? Äh, skit samma för vi skulle kolla film på båda. "Problemet" var att filmen var inte så lång som den var tänkt så vi fick sluta 11 istället för halv 2. Fint det!

Ikväll bakade jag, bror och mammsen lussekatter. Blev stora nog att mätta varenda svältande unge, men det är ju bara bra! Söta var vi med.


Sista bilden extra sexig, det vet alla :)


Nu ska jag läsa igenom min naturkunskap en gång innan
jag petar nålen i fingret och somnar likt Törnrosa :) <3

klingklangklong

Helgen var riktigt kul. Tack för festen Philip och folket!
Lördagen var ganska flummig. Fick damp på mina kläder, så for in till staden och köpte nått nytt lite hastigt. Impulsköp är alltid lika kul, pengarna säger POOF sen står man där utan. I alla fall fick jag tag i en kjol. Att prova är överskattat så jag åkte hem. Som tur va passade den. Tog tåget till Malmö och kom på att det hade varit ganska smart att äta. Så efter en kort bussfärd stod jag på Gustav (Inte personen, torget) redo för en mumsbit. Satte mig på en "restaurang" (kan ju knappt kallas det, låter som en sån med kypare ect. Detta är mer en halvfin levlad pizzeria..). Satt där i min ensamhet bland alla par och bästa vänner, måste varit ganska gullig. Efter det tog jag mig hem till Philip och festen. Mycket trevlig kväll får jag säga. Somnade vid 7 på morgonen.

Vaknade på söndagen (någon timme efter att ha somnat) och gick ner till en härlig frukost made by Philips mami och papi. Stannade ett tag och åkte sedan hem och dog på soffan resten av dagen.

Idag var det dags för skolan igen. Fint att vi börjar med "döds-dag", vilket innebär att jag och resten av spansknötterna slutade kvart över 4 och resten av klassen vid 1 (om jag inte minns fel) Som grädde på mosen hade jag gått upp 20 över 6 för att åka till tandläkaren. Vi börjar 20 över 10 så jag hann dock hem och sova en halvtimme innan skolan.
Efter det gick jag hem till Rebecca. Va ute och gick en runda och läste engelska, mysig dag :)
Ooooch vi fick tillbaka våra svensk-uppsatser, jag är NÖJD! Mvg på den, leénde på mina läppar.

Nu blir det sova av om jag ska orka leka stålmannen hela morgondagen! Cya ;D

fika är mysigt

Inte orkat blogga, veckorna går som på rutin. Tiden flyger iväg utan att jag får något vettigt gjort känns det som.
Skulle skriva någon dag efter Lasses underbara konsert, och poof så har 2 veckor gått.
Min anonyma väninna Mia klagade på mig för att jag inte bloggar, jag hoppas du kan förlåta mig nu :) HIHI!

För att börja från början.. Eller där bloggen dog sist. Jag var och såg Lars Den fina Winnerbäck i idrottshallen i Kriskianstad. Här kommer en lagom detaljerad sammanfattning:

Konserten var underbar, publiken var underbar och stämningen var underbar. Lasse är underbar!


<3

Den senaste tiden har jag gjort lite allt möjligt mysigt, bland annat blivit fast på Lunds station i tre timmar eftersom det inte kom några extrainsatta bussar när tåget inte kunde gå. Slutade med att Amir fick köra till Lund och hämta mig och en kompis. Jag åkte från Malmö halv 5 och var hemma halv 10.. Som salt i såret hade Amir fått köra mitt i matchen. (Tror det var då när Zlatan va sååå duktig.. Kanske..)

Denna veckan har ägnats en del åt hemtentamen, i historia och samhälle. Trots att jag var duktig och började i tid är det fortfarande inte klart! Här med är det alltså vetenskapligt bevisat att det finns ingen som helst anledning att börja tidigare. Kvällen innan är fint!

Helgen blir förhoppningsvis fin. Ska träffa Emil imorgon, fest för gamle Philip på lördag och sova satan på söndag.



RSS 2.0