något är fruktansvärt fel.

Fotboll, vad fan har hänt? Straffar nog mig själv för något. Men vad gör man inte för att slippa gnället, haha. Precis, Måns är här så jag är duktig och tittar fotboll. För att vara korrekt spelar jag kortspel på mobilen, äter passionfrukt och lägger in en och annan snygg och smart kommentar i matchen.

Varit duktig och sprungit idag, träningsvärken från gårdagens friidrott + dans var inte nådig, får se hur det blir med det imorgon. Regnade gjorde det och min kondition är i botten, men det är skönt när man kommer hem igen.

Nu ska jag återgå till fotbollen (kolla facebook, smsa lite, äta mer passionfrukt  och irritera nördarna)

All makt åt Tengil!

/Felicia

soffan och min tekopp

Jag måste köpa mig en fin tekopp, vi har bara stora muggar. Skandal, tekoppsaffären nästa! Om sådana finns..

Spanskan idag var helt ok. Hörde ni?! Spanska, helt ok! Ett under har skett. Vi var bara 6 pers så satt och snackade lite + gick igenom en text. På fredag ska vi ha något slags prov och sist vi hade ett liknande gick det faktiskt riktigt bra, så jag är såklart säker på att det går sämre den här gången, hihi. Tänk att jag ska fortsätta med steg 4, nedrans meritpoäng ni gör det så jobbigt ;)

På estet idag tog vi porrbilder till vårt arbete. Alle fick vara offer, hela klassen ska se hennes gylf! Men du är söt Alle så det gör ju inget. Frågan är om vi hinner klart i tid, nyss hade man 100 år på sig, nu har vi 2 lektioner. Som man säger, tiden går fort när man har roligt.

Imorgon blir det antagligen staden med Mia ett tag, länge sen sist nu! Tänkte även hinna titta inom mormor med ett par byxor innan dansen. Funderar på att sova hos dem, räknat ut att det blir ev kvart sovmorgon då. Listigt!

Nu ska jag lägga mig och läsa, omöjligt att somna!


Så här mysigt kan det vara på en estet-lektion.

lördag igen

Remember me var riktigt bra. Trodde det skulle vara en ganska typisk hollywood-kärleksfilm, men den var annorlunda på något sätt. Den hade "typiska" kärleksscener , jag fick små tårar i ögonen och skrattade en hel del, allt man begär av en film egentligen.

Idag jobbade jag och nu ikväll firade vi min bror. Nu ska jag och han titta på film tillsammans, hör inte till vanligheten. Trevligt värre :D



Tack för oss!

det är dags.

Dagen avklarad, fikade, letade maskeradkläder åt Loffe och tittade på pirates of the caribbean med Rebecca. Nu närmar sig kvällen och jag tar bussen in till stan för att gå på bio med Fanny. Ska se Remember me, håller tummarna för att den är bra! Efteråt beger vi oss till Fannys boning och myser lite.





fredag i sikte

Gruppdiskussionen jag pluggade inför igår är nu avklarad, mycket lättare än vi väntat oss. Idag har jag faktiskt bara tagit det lugnt hemma (efter en kortare runda i staden med snäckan Pohl), första gången på länge känns det som.
Imorgon är det fredag! Pannkakor i skolan och bio med Fanny om allt går som planerat. Kanske klämma in lite träning och en mycket kort runda på stan när jag ändå är i farten. Nu är det bums i säng som gäller, veckans mest meningslösa skoldag ligger framför mig.

Sov gott people!

smart as a påsa sten

Varför gör jag så här? Att lära av misstag är överskattat. Att ha ägnat dagen åt andra (väldigt trevliga) saker är inte en så briljant plan som jag varje gång tror. Nu ska jag börja gå igenom sidorna inför provet vi har imorgon, som jag haft hela dagen på mig att göra. Haha som sagt, lära av misstag är överskattat!

Icke-pluggar-dagen har faktiskt ägnats åt lite nyttiga saker. Spelade in en del till vårt estetiska projektarbete hos Fanny efter skolan. Dock blev det att jag stannade på fika så var hemma något senare än planerat, vilket inte gjorde mig något. Väl hemma blev det mat och att plocka på rummet lite. Kaffepaus var nödvändigt och nu är jag precis lagom pigg för Medeltida Litteratur.

Nu har jag börjat bli lite sugen på iphone eller något liknande. Måhända att jag är mainstreem och skulle klara döda den efter 2 veckor, men ska se över budgeten efter sommaren (inte lönt innan, då är den död efter 2 dagar) och se hur det står till. Skulle vara gött med internet i skolan etc, plus massa annat roligt. Men som sagt, klarar jag av det? Får väl börja med en hund, eller undulat..


Nu ska vi tre mysa lite tillsammans.. rawr

Sov gott, ni som gör sånt!

det är så det är.

Varit full rulle hela veckan, no time for blogging! 
Eftersom vi började sent i tisdags tog vi oss till tivoliparken på måndagkvällen. Grillade och åt lite godis, mycket mysig kväll. Tisdagen ägnades åt måns och dans, sen var det dags..
Ullared! Mia följde med, våra intelligenta samtal är inte av denna värld. Köpte kläder och saker till rummet. Mycket roligare att handla när 1000 kr räcker till mer än 3 plagg.

Samma dag hade jag och Måns varit tillsammans i 3 månader. Har inte mycket att säga om det, finner inte ord. Du är underbar.

I helgen träffade jag lille Edvin, min kusin, för första gången, har nog aldrig sett en mindre människa. Kändes konstigt att vara ute och gå med barnvagn. Håller mig från egna ett bra tag till känner jag, haha. Sitta barnvakt funkar dock fint, jag kommer bli värdens bästa.

Har ingen aning om varför jag inte sover just nu, börjar inte förrän 20 i 11. Gick upp för att sjunga för min bror som blir 14 idag, grattis till honom! Sen har jag inte gått och lagt mig igen och nu börjar det bli för sent. Så får ta en lugn morgon framför tvn istället.


Haha, gammal bild på bror. Grattis :)

Tv & me

Nu är det bara ett fåtal timmar kvar, sen ska man tillbaka till verkligheten. Matteboken jag tog hem över lovet har legat lika orörd som falafel i en matsal, precis som planerat. Skolan kan dock bli ok, börjar ju inte förrän 20 i 11 imorgon. 

Idag var det helt underbart väder, hjälpte mamma lite i trädgården och sen satt jag och bara njöt. Älskar det, det var riktig sommarkänsla. Fram mot kvällen kom lille Måns och hälsade på och nu sitter jag och har som alltid vänt på dygnet. Att försöka sova nu är ju helt hopplöst. Istället ska jag kura ihop framför tvn ett tag och hitta något vettigt att glo på!



Stehag; the place to be!

Med flimrande ljus och dunkande bas: Igår var det fest i Stehag, stället jag inte visste existerade. Joy fyllde 18 och firade det med 2 andra flickor. Där var massa trevligt folk jag aldrig sett förr och goda tårtor. Vi dansade, skrattade och tog risken på järnvägsspåret. Minnesvärd kväll.



We're Kings and Queens of a fragile bubble

vårvårvårvår!

Nu har vi kommit till slutet på det här påsklovet, nästan. Blev ju tyvärr ingen resa men helt klart godkänt ändå. Var i Malmö i tisdags med Mia och Fredrica. När de åkte hem gick jag på lägenhetsvisning med pappa, en mysig lägenhet vid Folkets park. Får se hur pappa tänker om den.

De två följande dagarna ägnade jag mig åt att renovera Ea & Hannas kök. Målade skåpluckor och andra snygga utrymmen och hjälpte till att lägga golv. Passade även på att gå ut och njuta av det extremt härliga vårvädret som kommit hit. När jag sedan åkte hem var det för att vända och bege mig till Måns. Körde dock på bakhjulen till Färlöv, gjorde en sideflip in på affärens parkering och karatesparkade mig in för att köpa lite godis först.

Idag startade jag dagen med lunchgympa (tidig lunch..) Väl där insåg jag och Rebecca att vi inte alls var sugna på gympa så stod och fjollade oss längst bak istället. Man blev lika varm av det så det gör nog ingenting. Eftersom det var VARMT och SOLIGT idag passade jag och Rebecca på att ha picnic i Tivoliparken. Gjorde pannkakor, saft mm. Måns kom med och hälsade på, tyvärr var det bara brända pannkakor kvar så han fick vara nöjd med saft. Njöt av solen, heeerligt.



Nu säger vi godnatt, går vi och lägger oss och när vi vaknar börjar vi tagga för Joys 18-årsfest!

body butter, för jag vet inte bättre.

Önnestad x2 i helgen, trevligt som tusan! 
I torsdag var det klubbstugan med bra folk, blev till att åka hem vid ett eftersom jag skulle jobba.
Måns sov hos mig och fick därför äran att cykla upp mig till jobbet dagen efter, HEHEHE. Så ska det vara. Efter fredagens jobb kom Bella till mig. Vi stack som sagt till Önnestad, fest hos Nilsson. Riktigt trevlig kväll måste jag säga! Lite tråkigt att Bellas skärm på iphonen sprack, men vi ödslade inte allt för mycket tid på att sörja, sånt har man försäkringar till! Åkte hem ganska tidigt där med, vid 2 ungefär. Varför? Jo för jag skulle jobba hade jag fått veta några timmar tidigare. Lika glad var jag för det. Tack för allt torsdagsfolk och fredagsfolk!

Idag jobbade jag på Rökeriet i Åhus och fick sommarjobb, hurra! Så nu får alla komma och äta massa hos moi. Skulle sluta vid 6, lämnade stället efter halv 8. Därför blev det inget vara med Fanny och Bella utan hem och mysa med soffan. Nu ska jag mysa med sängen och imorgon ska jag ha sovmorgon för första gången sedan istiden! Stackars den som väcker mig, det säger jag.

Godnatt, strå-hatt.


FannyBannyBoomBoom

Toppenkväll hos Fanny igår. Vi tittade på My sister's keeper, fy fan vilken bra film! Jag är inte den som gråter till filmer så mycket, även om det blir mer och mer, men den filmen! Sista tredjedelen av filmen bara rann tårarna. Var kanske inte enbart filmen, men den var enormt fin! Se den.

Blev inte jättetidigt kväl, somnade vid halv 2. Imorse skulle Fanny till skolan tidigare så jag och Bella fick sköta oss själva. God frukost och sedan gick vi till skolan, inte speciellt långt men en härlig start på dagen!

Ikväll bär det av till Önnestad för en "mini-fest" som jag har valt att kalla dem. Blir säkert väldigt treeeevligt!

HA DE!


Gör man inte det man ska på Samhälle får man tid för så mycket annat. 
Som att leka stentuff.

RSS 2.0