torsdag

igår var det stan med lilla emme. hon köpte snygga skor och sen träffade vi oskar. fikade och lite sånt, fick latten 3 eller 5 kr billigare!! enoooormt viktigt händelse gott folk xD nej.. men sen åkte jag hem och skulle gå ut en liten runda. det slutade med att jag plötsligt var i vårt lilla samhälle färlöv. så gick ca 7km istället för 3 som jag tänkt men det var trevligt härligt och givande (haha)
idag åkte jag till stan igen, men denna gången med mammsen och bror. fixade leg där man såklart ser drogad ut och köpte linnen (det plagg jag behövde minst)
gymnasieansökanssaken är nu ifylld, men fortfarande inte helt säker på att jag valde rätt. vi får se! nu sitter jag och låter bli att göra min No-läxa, får väl snart börja..
hejhopp!


tisdag

 


hyfsat trevlig dag! :) gjorde nån brocollisoppa på hk:n men innan det skulle brandlarmet såklart gå, vilket det gör väldigt ofta på vår skola -__- menmen, soppan blev god!
efter skolan blev det buss med bälte till mia. eller ja, inom macken och köpte äppel och vaniljsås sen blev det till att baka! smuldeg med äppel kan vi kalla det.. efter det photade vi lite, och jag märkte precis att glitter är svårt att få bort från ögonen! vi lagade även mat, tro det eller ej.

imorgon blir det staden med emme!

...
- Vad är viktigt för ett förhållande?
- Att man kan lita på varandra, att man trivs ihop & att man håller handen! :)
...


måndag

nu är det väl typ 4 dagar sen jag skrev kanske?
iaf!
i fredags var jag med mattias, trevligt. sen på lördagen stressade jag i princip hela dagen. genrep med dansen vid två, hem och duschade, gjorde vid mig och förbredde nästa ombyte xD wroom, iväg till dansen igen. där visar det sig att allt börjar en halvtimme senare än planerat, så jag kommer inte därifrån den tid jag tänk. åkte hem, gjorde vid mig på ca 5 minuter och hopp in i bilen! åkte till johans fest, var där ca halv 11. men det var en trevlig kväll! söndagen ägnade jag åt min vän tvn, det var längesen :)

dansen var skitkul, med rökeffekter och allt! sen att tony irving inte är snygg i kilt.. det är saker man får stå ut med :)
viktigaste uppvisningen vi haft och gör gärna om det! (mer planerat xD )

festen var med kul, tack så mkt johan! finns inte så mkt att säga, hål i tightsen och glassyr på kläderna.. bra kväll :D

idag var det skola igen, SÅHÄR drygt! :D


________

matteprov & förhör i engelska imorgon och det känns sådär.. stannade kvar efter skolan idag så har nog lite mer koll nu iaf. det får gå som det går med det! efter skolan åkte jag hem och krängde tacos, sen bar det av till dansen. och jag blev faktiskt lite sur, det var bestämt att vi skulle ha uppvisning kl 8 på lördag och sen kunde man åka (t.ex på fest som vissa planerat..). nu är det helt plötsligt ändrat till 9, vilket innebär att jag kommer ganska sent till festen .__. jälva idioter som planerar xD men jag ska väl inte klaga! efter dansen var det tadatatdatatdtadtadaaaa pang boom, solade lite snabbt och åkte hem. resten av kvällen har ägnats åt mer pluggande och ett bad.
imorgon ska jag till vä, bara så att alla vet x]
<3


dagen

gymnasie-snack idag som sagt.. blev faktiskt lite säkrare på vad jag tänker välja, men fortfarande inte bestämt.
på idrotten idag ansträngde jag mig det är inte så vanligt men trevligt. sen var det slöjd och då fick jag ta hem tröjan jag sytt! (bilden) blev faktiskt nöjd, trots fel xD nu ska jag göra en klänning om det blir som jag vill.
imorgon blir det plugga inför matteprov sen kanske stan och efter det dansträning. har uppvisning i helgen, pausunderhållning i "let's dance" i kristianstad. haha trevligt.


ha det bra!

gymnasie

var hemma från skolan idag så passade på att kolla lite på gymnasie. eftersom jag har ca 10 dagar på mig att bestämma känner jag lite panik.. jag är extremt sur på vår syv! vet man inte själv vad man vill gå får man ingen hjälp av henne. hon är på skolan 1 dag i veckan och då hinner man aldrig prata med henne. jag skyller inte över det på henne men det är faktiskt väldigt svårt att verkligen klara det helt själv.
antagligen blir det samhälle på någon skola i kristianstad. känns tråkigt för jag vill så mycket mer, men kommer jag på nått bättre får jag byta eller ta det efter gymnasie.
jag är ganska avundsjuk på dom som vet vad dom vill bli. dom har ett mål, något att kämpa för. för mig blir det "jaja, jag gör mitt bästa så har jag det gjort iaf". mina betyg är väl inga problem, men vad ska man med bra betyg till om man inte vet vad man ska göra med dom? HJÄLP?! ^^
ska i alla fall prata med marita (syv) imorgon om hon kommer.. brukar vara problem med det ;)

ha det bra alla friska och sjuka!
xD

hair




såhär mörkrött blev det^^

..

jag är inte så aktiv, men har annat för mig ^^
nu är håret rött.. inte alls så rött som jag ville, men lite iaf. nöjd ändå.
idag var jag duktig, jag sprang. det händer inte ofta :) nu sitter jag med spanska läxan, vi får väl se hur det går imorgon.
trött som ett as så blir tidig kväll om jag får bestämma själv.

hade tänk skriva ganska mycket idag men jag orkar inte. det får bli en annan dag, kanske imorgon ;) !

mamma mia!

imorgon blir det stan & färga håret! & dans..
idag fick vi lappar om gymnasieval och jag fick panik (igen) för jag vet fortfarande knappt vad jag ska gå!
sen var jag med tim och mia, såg mamma mia för första gången och den var bra. sen kollade vi på lars winnerbäck på 1an! jag vill se honom live snart igen.
jag har 0.35 kr på mobilen, det är inte lagom -.-

fika.

( i helgen var jag hos emil, han har varit saknad! :] )
panik nu! mattediagnos på fredag och jag har 5 delar av kapitlet kvar. orkade dock inte med det idag.som grädde på moset har jag gjort "för mkt" engelskläxa, nu skulle vi inte ha det mer bara för det. great!  åkte in till stan idag, träffade mattias fixade tid hos frisören. så på torsdag ska jag färga hela håret rött! spänningen är olidlig.
nu måste jag föna håret! 
<3 


rakapparat.

idag kom jag hem från malmö.
trevliga dagar :) tråkig sammanfattning:
i måndags kom rebecka och jessie, hurra! sen gick jag runt i malmö med david. om nån undrar så var det kallt :D sen igår var jag hemma hos philip, när jag skulle hem var det blåsigt och det snöade.idag gick jag ut lite med pappsen, sen var jag med david, jimmy och han med det perfekta håret x]
på tåget var det med mkt trevligt, även om det var försenat 10 min! kom hem lagom till grammisgalan, där det gick som det gick! men jag är lycklig och hyper ändå.
skola imorgon, om inte nån villsätta fyr på gymnastiksalen inatt.. eller nått annat mysigt.
men nu har jag inget mer ointressant att skriva så tycker att vi alla ska springa ut och göra snögubbar!!


söndag.

så nu sitter jag här och har ont i halsen :D
menmen, dagen var trevlig. åkte till gustav nån gång under dagen, sen kom emmeli, kimberly & philip dit. Gustav skulle såklart beställa mat på elvis så vi gick UT för att hämta den. det var ju bara 10- grader så ingen fara precis. sen begav sig vår lilla trupp mot johan jönssons hus. där fann vi ganska väntat johan, och även en max. var där lite innan jag skulle hem. sen köpte jag torrfoder! en extremt häftig upplevelse, testa :O haha nej men jag är lite uttråkad bara.
imorgon blir det malmö, antagligen träffa folk & fika! fick rabattkort på expressohouse i julklapp, sött.

psst, fredrica är toppen ;]

!

2009
tänkte börja det nya året med att skaffa en blogg, lättare sagt än gjort!
men nu är klart, förutom designen som julia får hjälpa mig med ;]

sitter här och är ganska trött, inte sovit på snart 1,5 dygn förutom 2timmar i eftermiddags. och jag är hes som fan men det är ju bara kul och därför snackar jag ännu mer än vanligt. plus att jag har fått popcorn! så jag är lycklig iaf :)
ska nog snart kolla på film, orkar inget annat.
så folket får ha det så bra utan mig! :D

det blir lite tråkigt här på bloggen nu i början, men vi kan ju hoppas att det blir bättre ;D

RSS 2.0