cakemasters!

Onsdag och det var dags för bak med SP1B. Blev det lyckat? Njaae... Var det kul? JA.

För att sammanfatta:
En grupp gjorde kärleksmums men hade för mycket smet så det rann över och de fick börja om. Samtidigt stod Oscar med en ugnslucka i handen och såg allmänt förvånad ut (ugnen förblev stängd) En annan grupp gjorde svarta kanelbullar, en tredje hade kakor som stod och bubblade läskig hur länge som helst.Under tiden gick Måns och Loffe runt och såg allmänt lyckliga ut med slickepottar och slevar från diverse grupper medans Andre hoppade omkring lite överallt. Jag och Emelie (och Johan innan han svek) gjorde pannkakor. Dock måste det påpekas att Filip är Pannkaksmästaren! När han och jag stekte pannkakor.. Ni skulle sett!
Sen blev det fika av!



Efter det åkte jag och köpte färg-prov till mitt rum. Målat på nu, ska se hur det blir. Vanlig vit men det finns ju extreeemt många nyanser. Onödigt. Efter det var det dags för mitt första pass på Friskis. Inte tränat sen november, kommer antagligen inte komma ur sängen imorgon :) Väl hemma tog jag en välbehövlig dusch och satte mig med matten. Duktighets-dag!

Imorgon är det torsdag vilket som alltid innebär morgon-fika på fenix. Om Mia lyckas tigga till sig pengar dvs. Vi nämnde det, hur smarta vi var när vi var små (otroligt men sant). Föräldrarna sa alltid "Du får om hon får". Och det visste man ju, att lät det likadant på båda hållen slutade det med ett Nej. Jag och Mia gick dock inte på den här vuxen-idéen. Vi gick direkt till våra mammor och sa "Hon fick, får jag?" SJälvklart fick vi alltid.. Hehe, sikka små änglar :)

NU är det läggdags. Det var det för en timme sen också. Det går alltid så här :)


holy crap, it's monday.

Veckans första dag avklarad. Idag hade vi estetisk verksamhet för första gången. Såg lovande ut faktiskt :) Tills vi fick sluta eller stanna kvar och spela.. Jag och Alexandra till stannade och tittade på medans grabbarna Grus lekte rockstjärnor. Det lät orginellt (för att formulera mig snällt). Hur detta ska sluta är det ingen som vet.



Kvällen har ägnats åt promenad, PH och nu tänkte jag räkna lite matte.
Med det sagt känner jag mig nöjd. Godnatt people! 


gamlingarna är bäst.

Gårdagen blev mysigare än väntat, istället för att sitta själv hemma tog jag det lugnt hos Måns. Eftersom mina bussar hem är sämst i världen fjäskade jag mig in hos mormor och morfar. De hämtade mig när de skulle hem någon gång mitt i natten.

Att sova hos mormor och morfar är någon av det lyxigaste som finns! Mormor bäddar rent mitt i natten medans jag och morfar "smyger" ut i köket och tar lite nattamat. Efter det lägger de sig pch jag titta på tv ett tag.. När jag vaknar på morgonen är det dags för frukost med hembakta bullar, kaffe, frukt osv. Ja man blir bortskämd allt. Mysigt, jag älskar min mormor och morfar.

Ikväll ska jag njuta in i det sista av helgen. Blir väl film och gottis. I veckan som kommer ska vi baka i klassen, kommer bli kul! Jag, Johnny, Emelie och Rebecca (om lillen inte är sjuk) ska ge oss på att göra pannkakor till hela klassen, dvs mer är 30 pers.. Inga problem för oss!
Imorgon börjar nya schemat gälla med, det suger. Kommer ha långa håltimmar och sluta senare. Det positiva är sovmorgnar, men hade hellre slutat tidigt! Jaja det löser väl sig.

Nu hoppar jag iväg och letar film <3


mormor & morfar <3


även den bäste kan.

Okej, jag är beredd att erkänna mina misstag. Igår var ingen festdag för Felicia. Festen i sig var säkert mycket trevlig men jag var sjukt trött så satt och såg död ut hela kvällen. Kvällen som för övrigt inte blev så lång. Kom till festen närmre 10 men åkte hem redan 12 för lillsessan hade feber. Sov hos henne ändå så nu blir väl jag med sjuk :) Jaja, idag blir en riktigt slapp mysdag i alla fall.

Duschade innan idag (WOOOW!!) och självklart gick min hårfön sönder mitt i allt så nu får jag köpa ny! Sålänge sitter jag här i blött hår eftersom det tar 100 år för det att självtorka :)

Dags för super-mys <3

fredagsMys? Inte då!

Fredagskvällen närmar sig med storsteg medans jag sitter i joggingbyxor och raggsockar <3
Sista skoldagen idag, det gick ju galant. Självklart var jag en av 7 i klassen som fick ha astronomiprov för att Tommy inte var säker på vårt betyg. Får väl hoppas det gick bra så man kan klämma till med ett mvg. Hade antagligen sista lektionen någonsin med Thomas med :( Han är så härlig den människan! Flummigaste genomgångarna jag varit med om, men kul har det varit. Jaja, vi träffar fortfarande honom 10 min varje måndag, hihi. (OBS! Blanda INTE ihop Thomas och Tommy )

Ska snart börja fixa till mig så smått, fest i Hammarslund ikväll. Efter det bär det av till Rebecca för sleepytime och myspys. Ska bli en trevlig kväll!

Wuhu!

back to school.

Ja nu är första veckan nästan slut..
Känns inte som att man har haft lov, förutom att första tanken varje morgon är "skjut mig". Tiden MÅSTE gå fortare när jag har lagt mig. Övertygad om att det är som i The Sims, när jag sover snabbspolas jag för att det inte ska bli drygt att vänta!

Idag skulle jag plugga Nk. Sista Nk-lektionen för årskursen imorgon, KÄRLEK! Bye for now tändsticksask-kastande Tommy som spottar i min bok! Inget illa menat, han är ball.. Ibland..
Tillbaka till ämnet, jag skulle plugga. Istället åkte jag till Måns, åt Findus färdiglagat och återupplevde skinhead-grabben från svt. Haha, han är sjuk! Det roligaste är att titta på kvinnan som intervjuar, får ju Panik Light.

(Tanken var att här skulle videoklippet visas, men jag är för trött för att lära mig lägga in sådana och för efterbliven för att redan veta det)


http://www.youtube.com/watch?v=dpwxIIYmdSI  <- Där ska den vara i alla fall :)

Druckit för mycket kaffe idag så kan självklart inte somna. Blir att glo igenom Nk-boken nu, sen läsa lite i vår nya svensk-bok. Verkar faktiskt bra, En komikers uppväxt av Jonas Gardell.

And of we go, to bokstävernas magiska land!


And I dont need an excuse 'cause I'm wearing my brand new shoes!

Idag var en sådan dag då man åkte till Malmö med Bella. Förutom att tåget dit och hem var extremt försenat var det en lyckat visit. Lyckades till och med köpa lite. Blev en tröja, tights, foundation och en väska från tjallamalla (och fika såklart). Det måste vara den coolaste affären i Malmö, tjallamalla! Lyssna på namnet bara? Jag och Bella gick runt hur länge som helst och lät "titta denna, kolla, åh va söt, fan va snygg, naaw" osv. Hade man haft råd att köpa t-shirts för 1000kr hade jag nog shoppat loss där inne. Är dock nöjd med min 50kr-väska :)
Idag var alla butiksbitränden extremt trevliga. Lite ovanligt, det gillas.

Nu är klockan snart halv 2 och jag tänkte titta på film. Problemet är att jag är hyper och känner för att göra något kreativt. Ganska svårt när det hörs i hela huset bara man tappar en knappnål på mitt rum. När jag kom hem var jag extreeeemt trött och orkade knappt andas, nu kan jag inte sitta still! Vänt på dygnet? Inte det minsta.

Kvällens låt:
New Shoes- Paolo Nutini



puss.

09? check!

Året fortsätter framåt och snart är det dags för skola. Läxorna har legat och kastat små arga blickar åt mig hela lovet.. Jag gjorde ett expriment, och tyvärr det är faktiskt sant som de säger. Läxorna blir inte gjorda av sig själva.
Ni behöver inte tacka mig för denna upptäckt, ett litet forskningsbidrag räcker gott och väl :)

Jag satt och tänkte på hur fort jag tyckte 2009 hade gått. Känns inte längesen det var nyår sist liksom. Men då märkte jag hur mycket man har ändrats. Kanske inte utseéndet, men insidan. Och hur mycket man har hunnit göra! Jag hade en underbar tid med klass 9b men mysiga kvällar hos Peppe och dampdagar i skolan. Jag var i Immeln med ett gäng nötter, oförglömligt. Jag jobbade, gjorde utflykter.. Ja em massa! Sen började skolan igen, ny skola, lärde känna nytt folk, gick på konserter, hittade på nya saker. osv, osv, kan ju hålla på i en evighet!
Så egentligen gick året kanske inte så fort trots allt? I vilket fall så var det för min del ett ganska bra år allt som allt, med både upp- och nedgångar. Precis så livet ska vara.

Nu satsar vi på ett nytt, ännu bättre år!


världens bästa sås

Kyckling med potatisbollar och bearnaisesås, hade inte det varit gott nu?! <3

2010

Nu är nyår över, det löste sig och blev en riktigt fin kväll. Jag fyndade en 6-manna taxi till 2 pers för 100 spänn när resten av patrasket tryckte in sig i personbilarna för 300. Vem är bra?! Haha.
Festen ägde rum i Harramslund med ett härligt gäng tjejer, sen drog vi in till stan vid 12-slaget. Efter att stått ute en stund var mina ben istappar och jag, Rebecca och Amanda gick hem till Rebecca. Vi kollade film med Carl ( Rebeccas kompis från Umeå) och jag nannade där. Så gick det till när det blev 2010.

Sedan året började har jag lekt med Mia i hennes lya, film och sånt. Dagen efter åkte vi till staden och jag köpte en mysig tröja på Carlings (för Mias pengar, hihi) och tandkräm. Hade ingen påse så kände mig rätt söt när jag vandrade hemåt med tandkrämstub i högsta hugg.
Jag har även lekt med Rebecca. Hon är lite knäpp, men det är jag med så skit i det. Jag tvingade henne att spela fia med min familj, för det är sånt vänner gör :)
Har även hunnit ta det lugnt, va med Måns och hälsa på Maffe.

Inte långt kvar på lovet nu, gäller att ta vara på det sista. Tänkte komma igång med träningen nu när skolan börjar, har ju fått presentkort på friskis. Det är dock inte aktuellt just nu, det är ju trots allt lov. Just därför ska jag mysa ner mig framför tvn, så kan ni få glo på lite nyårsbilder i fred.

Hoppas 2010 blir underbart och oförglömligt för er allihopa!






haha ^^







Tja.. gott nytt år!

RSS 2.0