mysigt pysigt

Håret klippt, färgning ikväll, ännu ett personalmöte avklarat, pluggar till provet, utvecklingssamtal imorgon, tränat, inte tränat, ska träna, fest på g, likaså jobb och påsklovet närmar sig med storsteg. 

Och mitt i allt detta ska jag nu bege mig till staden för att möta Bella. Vi ska hyra film och köpa lite gott sen ska vi hem till Fanny. De 2 ska färga mitt hår sen ska vi plugga historia och efter det blir det mys med film och en massa massa snack. Imorgonbitti sticker Fanny tills skolan vid 8 medan jag och Bella inte börjar förrän halv 10. Fint det eller vad säger vi? Det jobbiga med att sova borta mitt i veckorna är att jag har så lätt att glömma något viktigt hemma. På helgen gör det ju inget, man ska oftast bara hem och dö i soffan eller något. Men när man ska till skolan dagen efter är det kanske inte lika roligt att ha glömt deodoranten eller tandborsten? Dessa två vet jag i alla fall att jag har packat ner, duktigt Felicia.

Nu ska jag till bussen! :)

weekendend

Helgen är över och jag sitter än en gång uppkrupen i sängen med datorn tryggt i knäet. Snart blir det till att lite snyggt avsluta helgen med film.

Har varit full rulle, i fredags hjälpte jag till på Stefans 50-års fest och igår provjobbade jag på Rökeriet i Åhus. Ska provjobba en gång till innan jag vet om det blir jobb eller inte, annars blir det väl ännu en sommar i kioskerna på Araslövs golfbana, ryser vid blotta tanken. 

Idag kom Måns hit och vi skulle göra chockadfondue som jag väntat på i två veckor. Tyvärr gjorde jag något fel och chokladen blev smulig istället för såsig.. Omöjligt att doppa i och speciellt gott var det inte heller. Så tog chokladkaka från i fredags, grädde och åt frukten bredvid. Fungerade det med men kände mig aningen misslyckad ändå, haha. 

Imorgon är det måndag och jag tänker träna efter skolan. Dags att börja ta tag i det nu. Problemet är att varje gång jag säger det får vi sjukligt mycket läxor, eller blir jag sjuk, eller händer något annat som gör att jag inte kan. Blä på det, nu kör vi!




Är det inte sommar i luften?

Att komma hem från Malmö med en vit stråhatt, är inte det sommarkänsla om något? Eller att sitta i solen på Lilla torg och äta årets första Magnum Strawberry White (Min sommarglass)? Blir bara bättre och bättre.

Som sagt, igår var jag i Malmö, åkte dit efter skolan. Handlade lite, var med David och fikade. Trevlig dag med bra väder, även om det var någon varmare i Kristianstad.. Fick mig ett gott skratt när David provade en Mumin-dräkt han ska stå i på lördag. Alla som är i Malmö då, mobba Mumin ;) När jag åkt hem hälsade jag på Rebecca i någon timme, övertalade henne att följa med mig på yoga.

klockan 05.45 imorse gick jag upp och gjorde mig redo, tog bussen till stan och cyklade till friskis. Yoga kl 07.00 och sedan skolan. Det där med yoga.. Det är nog ingenting för mig, fick lägga lika mycket energi på att inte skratta som att göra det jag skulle. Att söka stöd hos Rebecca gick ju inte, skulle dö av skratt. Så roligt var det ju på sitt sätt, och rätt skönt start på dagen. Fast föredrar nog att sova till halv 8 i alla fall..

.
Hatten, fast min är vit. Och så Mumin!


Ps. Idag fördrev jag samhällslektionen med att ta smygbilder på Måns, mycket roande.



sockersöt

Jag är sämst på att vara nyttig! Tanken var att jag skulle börja äta mindre onyttigt, bestämdes i lördags. Hittills har det gått så här bra:

Söndag: En halv godisbit (bra jobbar när pojken jag var med hade en hel påse)
Måndag: Ett halvt glas chailatte (Det kan vi överleva, men ändå..)
Tisdag: Kärleksmums + ganska onyttig mat

Började helt ok? Blir ju tyvärr bara värre och värre. Har i alla fall gått en del och ätit nyttigare frukost, får intala mig själv att det duger. Man lever bara en gång.

Idag umgicks jag med sessi. Fikade, gick på stan och pratade. Smög även på Måns när han provade jacka, tror inte han märkte oss överhuvudtaget för vi var så otroligt diskreta..  Mysigt dag var det. Sedan var det dans kl 5-7, hade missat massa så Nathalie fick leka lärare.

Nu sitter jag och skulle renskrivit engelsk-arbete som ska vara klart efter lektionen imorgon. Dock märkte jag att det inte ligger där det ska utan väntar på mig i skåpet, DAMN. Känns bra när det är ett grupparbete.. Så jag får jobba röven av mig på lektionen imorgon, förlåt gruppen! :)

Efter skolan imorgon bär det av till Malmö, shoppa (tveksamt, det är mig vi pratar om) och träffa David. Härligt att sluta 11.15 på onsdagar, då hinner man göra sådant man inte skulle i vanliga fall.

Anyway, jag har kanske halsfluss och ska nu sova!

Rubrik kan kännas överskattat ibland, som nu.

Då var måndagen avklarad och helgen är nu ett minne blott. Söndagen spenderade jag hos min Måns där jag tittade på när han åt godis och sov, gulligt värre. Vi var även ute och gick, tog oss hela vägen till Hammars ände. Äntligen är kvällarna varma! Eller, så pass varma att man kan gå ut utan att frysa ihjäl.. Hurra för våren!

Idag gick jag till tandläkaren och fixade sista delen (hoppas jag?!) av tandställningen. Började såklart dugga lite smått när jag gick till skolan sen men positiv som jag var fokuserade jag på att det i alla fall inte var kallt, vår vår vår på väg! Första lektionen skulle jag hålla tal. Vettefan om det gick bra men håller tummarna. På estetiskan satt jag och Alexandra (i vad vi trodde var ett någorlunda ljudisolerat rum) och sjöng julsånger. Läraren stod och rökte bakom byggnaden och hörde oss, hon trodde nog vi var.. annorlunda. Vilket vi kanske är.

Idag får vi även passa på att hurra för lille Loffe som äntligen vuxit upp och blivit en äldre pojke, hurra!

Med det sagt tackar jag för mig och beger mig mot sängen!<3

läggdags

Varför ligger inte jag och sover än? Och varför har jag inte ens börjat förbereda mig för det? Morgondagen kommer bli en kort dag.. 

Kvällen har spenderats med Loffe och Bengan i Öllsjö. Tittat på film och sådant fint. Dansuppvisningen jag skulle haft idag blev inställd, som vanligt på senaste tiden. Men men, varmt och skönt börjar det bli!

Det är egentligen bara onödigt att jag skriver detta inlägg, det är tomt i mitt huvud för tillfället. Så istället för att fortsätta försöka ska jag nu borsta tänderna och krypa ner under täcket. Natti!

Har ni inte egna vänner?!

Haha VAFAN!?! Tittade precis närmre på bilden från Chill Out och ser att en man glatt vinkar till kameran från bordet bakom.
Och detta är inte första gången jag upptänker okända människor på mina bilder, VAD ÄR DET MED DEM OCH MIN KAMERA?! STAY AWAY! Haha
Men lite sött är det..



De på bild 2 var det dock lite konstigt att ingen märkte, står ju inte en halvmeter bakom oss? 

________________________________________

Nu när jag ändå är inne och kladdar och inte har bättre för mig (jag vet att det redan blivit tre inlägg på en kväll) tänkte jag hålla mitt löfte till Olof "Loffe" Håkansson. Han ville synas (ännu mer) på min blogg. Därför tänkte jag nu berätta lite om denne legendariske Loffe:

Olof, mer känd som Loffe, är min skåp-kompis. Han är jättesnäll, så länge man håller sig 10 meter från skåpen. Loffe tycker om att leka lärare och att peta i folk håret med pinnar han hittar i klassrummet. Ibland badar han i kanalen. Detta är inget jag fått se med egna ögon men jag har trovärdiga källor. En gång var Loffe på bio. När han skulle hem kunde hans syster inte hämta honom. Då fick han en onskefull idé och gick hem i kylan enbart för att hans föräldrar skulle bli arga på systern. Om detta lyckades vet jag inte. En annan hemlighet vi klurat ut gällande Loffe är hans tränande. Man har förstått att han flitigt besöker Friskis. "Oj, en kille som tränar mycket" tänker ni. Njaa, vi blev med lurade till en början.. Efter att konfronterat honom ett antal gånger har vi dock förstått att han bara går omkring i byggnaden och ser cool ut. Sanningen svider. 

Nu tror ni kanske Loffe är lite konstig och så, och det kanske stämmer. Men det gör inget för han är ändå min skåp-kompis. Om jag är 10 meter från skåpen det vill säga :)



Med detta sagt går jag och lägger mig!

Hurra, Hurra, HURRA!

Tänkte berätta lite kort och snabbt om mitt födelsedagsfirande, annat som hänt de senaste veckorna är väl inget att hänga i granen.

Som sagt, förrförra lördagen fyllde jag 17. Det firades i Sölvesborg med pappa och den sidan av släkten. De bjöd mig på restaurang och efteråt blev det tårta och alfapet i Ea & Hannas nya lägenhet. Haha Alfapet låter kanske inte som fetaste firandet men hela dagen var verkligen supermysig. Bra väder var det också!

Helgen efter bjöd jag med flickorna till Chill Out i Kristianstad. God mat och som väntat blev det också mycket trevligt. Efter maten hade vi det mysigt hos Fanny ett tag. Precis lagom firande allt som allt.


Hihi <3

picspicspics.

UH, detta tog tid.
Internet fungerade inte på en vecka och sen hade jag mycket att göra så prioriterade inte datorn. I alla fall, lite bilder:






En bit av den underbart fina poolen.

Dock slapp jag dubbelsäng med bror. Hurra för min enkelsäng!

Söta som socker, helt klart.



Jag är ingen specialist på att vara normal.

Haha ja.. Härligt var det i alla fall!


Egypten 2010

Nu är jag hemma från en helt underbar resa. Två tummar upp för Egypten! 
När jag kom till flygplatsen i Egypten mötte jag helt oväntat Gustav, en bekant från Malmö. Alltid kul med överraskningar. Efter det skulle vi igenom ca 100 passkontroller, skaffa visum etc. När det väl var avklarat började semestern.

Hotellet var jättefint. Stor pool, god mat, trevlig personal, bra underhållning.. Jag kan hålla på i evigheter.
Vi var på Old Market, en stor marknad där alla vill sälja till en. Kul upplevelse, köpte skor och te. En sak är säker, är man tjej och har dåligt självförtroende ska man åka till Egypten! Komplimangerna regnar över en! 

Vi hade turen att få den snällaste taxichauffören i Egypten eller något. När han hade kört oss till Old Market frågade han om vi ville att han skulle hämta oss. Det lät ju bra, så han lät bli att ta betalt. "Det tar vi på tillbaka-vägen". Att han vågar lite på folk så. 

Det blev i alla fall att han körde oss till Nama Bay dagen efter, där vi skulle ut med en glasbottenbåt. Han frågade om vi hittade och när vi var lite osäkra visade han oss. Det slutade med att han åkte med, fick ner priset till hälften, tog bilder osv. Som en personlig guide, en mycket snäll person.
När vi åkte ut med båten och tittade på korallreven var det som att titta på Hitta Nemo Live. Massa koraller och fiskar i olika färger, magiskt. Tyvärr gick det inte att fånga färgerna på bild, blev mest grå-blått.

Inte lönt att berätta hela resan i detalj, men kommer lite mer när jag lägger in bilderna. Det får bli efter helgen.

Måste bara berätta att jag red kamel (bara det är ju tufft nog) och som grädde på moset hette den Michael Jacksson. Sött eller?! Som sagt, kommer bilder.


I helgen blir det till att fylla 17 och kalasa lite, hipphipp..

Sköt om er <3

RSS 2.0