helgen:

Fredagkvällen spenderades hon vår älskade Peppe. Nästan hela klassen var där och det var jättetrevligt. Vi kollade på film och lyssnade när Macke och Dehn sjöng till Bumbibjörnarna och andra söta låtar. Vi dansade runt till Abba-låtar och var allmänt barnsliga, vilket alla såg ut att trivas mycket bra med. Vår klass är underbar, iaf på fritiden.
Det blev lite dålig stämning när Macke slog Joel på käften så att båda började blöda, men först hade Joel tryckt ner hans huvud i marken så det var ju bådas fel. Detta hände när nårga körde dunkgömme ( som sagt, barnsliga och vi älskar det )
Efter tvättning av sår och lite sånt åkte Joel hem och vi andra fick upp stämningen igen, kul som fan sista stunden med. Innan vi skulle hem var vi snälla och hjälpte Peppe att städa lite.
Sen gick vi till Önnestad, ca 2km, för jag orkade inte ge mamma en vägbeskrivning och det fanns trevligt sällskap ( Flou, Feddi, Mia, Tim och Lelle )
Mycket lyckad kväll!


På lördagen skulle jag upp vid 8 och jobba.
Stå i kiosken på golfbanan, lite drygt men kanska trevligt. Kunde kolla på film och göra läxor under tiden, och jag har inget emot att få lön för det. Haha.
På kvällen var det ju dags att släcka elen, men mammsen hade tagit fel på tiden så vi var lite efter. Typ en kvart eller så, men vi gjorde det iaf! Hela gatan förutom ett hus gjorde det, lite pinsamt för dem ;) Haha.


Inatt skulle man ju ställa fram klockan, vilket innebar att jag fick gå upp ännu tidigare för jobbets skull idag! Så man är väl lite trött, inte blivit någon sovmorgon denna helgen inte. Men det är sånt man får tåla om man vill ha lite mer pengar. Nu ska jag väl inte jobba där på en månad eller så, vi är 6 pers som turas om.
Efter jobbet stack jag hem till Mia. Vi fixade litta med bloggen (vad tycks? Haha) och drack / åt äggtoddy. Det är SÅHÄR mättande. Sammtidigt kollade vi på en av världens mest meninslösa filmer, Napoleon Dynamite.. Den är extremt kul!!
Nu ska jag göra lite mer läxor innan jag går och lägger mig för att sedan vakna i en ny vecka :D
wiie


stan

Japp, stan idag! Blev dock med Emme i stället för Jens. Och så Mia :) Blev dock inte så fattig på det, köpte en tröja på Soul 2 Soul (second-hand) och fikade. That's it, no more.
Trevligt var det i alla fall, träffade Jossan och Jens & Gustav. Träffade även killen som hållt på på msn, han hade ju ingen aning om vem jag var. Så jag gick rakt fram till honom och frågade om jag såg ut som en hora som skär mig och lever svensson-liv :) Han blev aningen chockad ^^
Jag är kanske trög, men så kan det vara. Haha.
Jag fick mina efterlängtade våfflor ikväll, mammsen är ju underbar. Nu blir det nog film, yay!


våffeldagen

Våffeldag och jag har inte ätit en enda våffla! Synd om mig   :)
Var hemma från skolan idag, dryyygt. Sen var det möte på golfbanan om sommar- och lite helg jobb. Börjar på lördag halv 10, så spelar ni golf då så kom och köp en korv vettja, haha.
Tittade ut genom fönstret imorse och tänkte "fint väder idag", gick ut och tänkte sedan "kaaaallt" . Hemskt vad de ska luras.
Imorgon ska klassen in till badhuset och simma, men jag slipper så ska väl ut och gå istället. Efter det blir det stan med Mia och Jens. Håll tummarna för att jag kommer hem lite fattigare men lite gladare.
Det var väl det eftersom det inte hänt så mycket idag.
Godafton.

rudolf!

Sitter med en näsa rödare än i 5an när jag var Rudolf på julavslutningen.
Usch ja, bara för att jag var duktig och gick till skolan idag fick jag ägna de största delarna av dagen åt att springa och snyta mig -.- Imorgon blir det till att stanna hemma, ännu värre nu..
I skolan hade vi provsmakning av ost på HKn, vi skulle bl.a lukta på osten. Haha det gick lagom bra ;) Sen kollade vi klart på filmen "Animal Farm". Fick tillbaka matteprov och spelade nått som skulle likna sänka skepp på matten, sen skulle man heeem! Usch ja.
Imorgon missar jag slöjden som faktiskt är kul eftersom läraren är sjuk och vi har bästa Bitte som vikarie. Jag var smårädd för henne när jag var liten och var själv med henne på fritan, men nu märker jag ju att hon är underbart härlig :D Jag var väl ung och dum.. Haha
Nu blire' Tv för min del!

sjuk

Nu var det tydligen min tur att bli förkyld. Sitter med roslig hals, glansiga ögon, rinnande näsa osv. Det är ju helt underbart! Trots det ska jag nog till skolan imorgon, orkar inte vara hemma. Hör och häpna!

Imorse fick vi 20 minuter extra på matteprovet vi hade i fredags. "GOOD" tänkte jag, men kunde lika gärna varit utan för klarade inte uppgiften ändå, blä. Hade musikal sista lektionen och för mig är det helt meninglöst. Visserligen trevligt att sitta i 80minuter och bara sova och klappa Fredrica, men kunde lika gärna sluppit "lektionen".
Jag åkte hem efter skolan och tog det lugn. Mia och Tim kom på Emmes moped och hälsade på vid 6-tiden, nästan helt utan förvarning. Trevlig överraskning, de bjöd på godis och Mia visade stolt upp sköljmedlet hon köpt. Haha, söta :) De hade varit på Willys och lite annat smått och gott.

Nu är jag för trött för att skiva!

"påhopp"

Okej! Jag brukar inte skriva så ofta, och nu blev det helt plötsligt två inlägg på samma dag.
Wellwell, måste bara berätta. Blev nyss "påhoppad" av en pojk på msn. Haha ganska kul faktiskt, jag var helt lagom social i början och svarade på hans frågor.. Så gjorde jag det stora misstaget att skämta! (Brode vara dödsstraff på det) Han skrev något oläsligt och jag skrev något med "vi normala människor". Inget seriöst alltså.
Då börjar pojken..
Normala lilla felicia?
Är det så roligt att leva svensson?
Skära sig?
Tycka synd om sig själv?

Haha jag fattar inte hur han fick ihop allt.. Jag var mest glad, förklarade att "nej, jag är inte det minsta normal, ganska udda. Och lilla? Japp liten som fasen"..
Av något anledning fortsatte han, körde mycket på klassiker som att jag var trög och hora. Jag vet inte om det var meningen att jag skulle ta åt mig, mest skrattretande och patetiskt enligt mig.

Det jag tänkte komma fram till var.. Varför? Vad får han ut av det här?
Nu var det mig han gav sig på,  och jag är inte den som tar år mig av sånt så det spelade ingen roll. Jag varken skär mig, lever "Svensson-liv" eller sitter och tycker synd om mig själv.. Det var ju nästan roande. Men det kunde varit någon annan han inte kände som nu hade suttit och mått skitdåligt över det han skrivit. Det var bara "basic" förolämpningar, som folk slänger ur sig när de inte kommer på något bättre. Onödigt enligt mig, men vissa tar ju åt sig av det. De tänker att orden är menade åt dem, när det egentligen bara är den andre som inte kan säga något som faktiskt passar in..
Det hade varit annorlunda om han visste vem jag var, men nu hade han ingen aning och ville bara ha någon att bråka med.

Nu när jag läser vad jag själv skriver låter det ju som att jag är jätte upprörd och tog åt mig av detta, men det gjorde jag verkligen inte. Sitter med Sveriges största leende och tänker på pizza :)
Tänkte bara på om det nu hade varit någon annan, så idiotiskt att försöka trycka ner en person som inte gjort dig något, så mycket onödig energi på att försämra någons självförtroende!

Med det sagt ska jag nu gå till köket :)

hemma

Hemma från malmö nu. Haft en ganska lugn helg, träffade lite folk på fredagkvällen och Philip en stund på lördagen. Jag gick även ut en stund och letade lite "nya" second hand butiker, gick dock hem utan fynd.. Inte sitter jag och gråter för det, men någon som har tips? Hihi. 
Tråkigt att det fina vädret försvann, enligt ryktet blir det till och med snö i veckan! Helt fel ju, nu får "vintern" ge sig! Dra något gammalt över sig och låta våren komma på riktigt. Längtar efter att slippa vinterjackan (utan att frysa ihjäl^^)

Just nu sitter jag i min säng, lyssnar på gulliga låtar som ger små flashbacks, längtar efter något varmt att dricka och mår allmänt bra.
Ha det bra, grottmänniskor och annat fint folk!

''

Torsdag igen, snart helg.
Engelsk- och matteprov imorgon sen är man ledig. Ska då till malmö och hoppas att det händer något kul där, och att folk frisknar till! Just nu kliar det en massa i min hals så får väl köpa lite halstabletter imorgon.
Att det blivit ljusare och varmare de senaste dagarna gjorde mig tydligen galen, vaknarde 02.23 inatt och trodde det var morgon. Gick upp och började klä på mig innan jag insåg att något var fel. Haha, men det var väldigt skönt att lägga sig och somna om igen. Detta är inget jag gjort förut, men nån gång ska ju vara den första :)
Nu ska jag nog titta på film och äta sallad med dippa. ( Låter som att jag är jättenyttig, och vill ni tro det ska jag inte komma och förstöra genom att berätta sanningen)
Peace out! ;D


solsken.

"Bak&foto"-dag med Mia igår, vi "bakade" chokladpudding och fotade lite. Efter det var det dags för dans. Kom till idrottshallen och märkte att de bygger om där, vilket innebar att det blev en labyrint att hitta till vår lilla dansstudio i källaren. Lyckades dock efter några minuter, grattis till mig som inte ligger död i en hörna under handbollsplanen! Haha nej så illa var det inte.
Hade dans på idrotten idag med.. Inte riiiktigt likadana steg som de jag brukar ha, men vafan jag hade dött om det hade vi skulle hänga i ringar och snurra runt tills man dör som riktiga gymnaster gör så det är väl ganska jämt.
Planerade även att va med emil, ganska längesen sist nu. Tyvärr failade planen p.g.a missförstånd. Så det blev till att planera om, så tog med min mor och bror till mormor och morfar, där det bjöds på fika. Ganska trevlig reservplan enligt mig.
Extremt skönt med fint och ganska varmt väder idag, får mer än gärna fortsätta.

Mia håller på att fixa designen på min blogg, hurra till henne!
Den här är bara tillfälligt,  men fortfarande bättre än det var innan, haha.
:]


:o

Phew, nu var det sådär längesen jag skrev igen ^^
Har fyllt år och lite annat trevligt. Mycket lyckat faktiskt.
Sen hoppar vi fram till helgen. I fredags var jag på bio med folk, såg Valkyria. Tyckte inte den var överdrivet bra, det hände inte så mycket. I lördags hade jag lite "kalas" med moster och hennes man. Senare stack jag ut med Emme, Love, Tim och Niklas. De hämtade mig när de skulle in till Maxi 20 minuter innan de stängde, och det är en bit dit.. Vi hann dock aldrig så långt eftersom Niklas moped dog mitt ute i ingenstans ( inte långt ifrån där jag bor). Haha, där stod vi som några fån. Efter mycket slit (för vissa andra) lyckades vi dock ta oss hem till Emme, där väntade Mia och Ph. Trevlig kväll!
Får väl kommentera Melodifestivalen med, även om jag bryr mig SÅHÄR mycket om den. Alltså inte det minsta..
I alla fall, Måns skulle vunnit istället för hon saken.
I söndags vaknade jag vid 2, lagoooom! Drogade tv fram till kl 6, då fick jag ett ryck och sprang en runda. Somnade gott på kvällen.
imorse (måndag) vaknade jag mindre lycklig och smått sur, men så kan det va :D Skola , där jag blev besviken på mitt VG på nationella i engelska, sen hem och tog det lugnt, nu ska jag komma på ett bra ämne att jobba om på SOn.
Båring, fniss

NM & G

Igår var det först begravning, lugn och fin.
På kvällen bar det av till konserthuset, skulle se Navid Moridi & Gudarna.
Det va bättre än väntat, skön stämning bland oss längst fram ^^ kollade bak nån gång och där stod alla som några döda saker :) ganska lite folk, men ändå trevligt! Stackars Peppe kunde inte komma, så Annie ringde upp henne efter konserten och så frågade hon om Navid kunde säga hej i telefonen. Han ba : Heeeej peppee! Gulligt det, man kunde stå och snacka med dem. Mycket lyckat :)

let's create

ingen aning om vart rubriken kom ifrån, haha
Idag var det ganska väntat en ny dag.
Började med skolan där allt var som det brukar. Hemkunskap med köttfärspaj, den blev jättesöt med ett hjärta i mitten och supergod p.g.a min och fredricas hemliga ingrediens! Fick även veta att vår klass hade bäst provresultat, vilket inte är så vanligt xD
På kvällen blev det dans och jag älskar vår danslärare. Haha nej kanske inte, men hon vill att allt ska vara lite halvporrigt. Sött, right? Nu blir det dans till Pokerface, och den kommer bli såhär uttjatad, men det gör inget för dansen blir nog kul.

Imorgon ska jag på gammelfarmors begravning, får se hur det blir.
På kvällen ska jag på konsert med Navid Modiri och Gudarna, Verkar kanske lite okänsligt men får dela dagen på två och låtsas att det inte är så kort efter. Eller något ^

Nu var sagan slut, hade!

:D

Staden med mia idag, det var såklart trevligt! Jag hittade inget, men så är det ju ganska ofta för mig. Hihi!
Nu har jag massa ont i huvudet och tror jag ska slita mig från datorn snarast.
Imorgon blir det skolan, sen något fint och dans på kvällen.
Detta är ganska ointressant, som igår ;D men det gör inget.. vi är ju ganska tuffa ändå, eller hur gott folk?
mohaha, burk <3

tråksöndag

Uttråkad men för trött för att göra något..
Men jag kan ju berätta att pajen igår blev lyckad.
Nu kommer jag inte på något intressant, eller ointressant att skriva
bara för att jag faktiskt har tid, hihi.
Sååå.. Jag tror jag skiter i det :D
För er som läste måste detta vari mycket intressant

RSS 2.0